Välkommen

Vi längtar efter sköna sommardagar, magiska kvällar och frihet att “shake’a loss” tillsammans utomhus.
Shake it by the Sea – en festival som blandar musik, dans och teater med främst Göteborgsbaserade artister. Vi har ett program för alla åldrar! Akterna är allt från band i olika musikgenrer, barnteater, Shakespeare, DJ, yoga och dans – både show och träning.

En festival i anslutning till beachen helt enkelt!

Biljetter

Biljetter behöver förköpas till alla dagar och kvällar. Vissa akter väljer du själv hur mycket du vill betala, andra har ett satt pris. För mer information och biljetter följ länken nedan!

Varmt välkomna!

Hitta Hit

Besöksadress:
Fjordvägen 51, 436 50 HOVÅS
Telefon: 031-28 61 71
Hovås Kallbadhus ligger söder om Göteborg, strax efter Askim. Välj i första hand att cykla eller åka kollektivt till festivalen. Begränsade parkeringsmöjligheter vid vackert väder.

Hitta hit:

Med bil åker ni 158:an och tar av vid Hovåsmotet. Följ sedan Hovåsvägen till T-korsningen där ni tar vänster in på Fjordvägen och följer denna ca 300 m. Korsa cykelbanan och kör in på parkeringen till Hovås Kallbadhus.

Ta av vid Brottkärrsmotet och följ skyltning “Hovås”. Ta in på Hovåsvägen och fortsatt sedan enligt ovan.

Ta X2 eller X3, stig av vid Hovås Nedre alternativt 82:an och gå av vid Askims Kyrka. Promenera ner för Hovåsvägen. Ta sedan vänster in på promenad- och cykelbanan. Promenadavstånd ca 15 minuter.

Det är lätt att cykla från stan till Hovås Kallbadhus! Från Linnéplatsen tar det 20-30 minuter.

samarbetspartners
& sponsorer

Flera av våra programpunkter som Shakespeare by the Sea är gratis för åskådaren. Gratis teater är dock inte gratis att producera så vi är i behov av stöd från företag och organisationer som komplement till biljettintäkterna. Vill du stödja Shake it by the Sea – kontakta oss!

Under festivalen samlar vi in pengar till organisationerna PerfectworldFoundation.com  och  Sweduga.se.

Vi bidrar till insamlingen för havsstäd respektive till att bygga ett laboratorium i syfte att snabbt och säkert diagnostisera de vanligaste och dödligaste sjukdomarna i Uganda.